Hola!

Avui  us parlem del mal alè o halitosi, hem escrit una sèrie de consells perquè el mal alè no sigui un problema per tu.

El mal alè o halitosi és un problema molt comú, que ens pot afectar principalment en l’àmbit social.

En la majoria de casos de mal alè el seu origen és bucal, és provocat per una deficient higiene, tabaquisme….També pot ser el seu origen certes patologies, que en aquest cas recomanem anar a un especialista per tractar-les adequadament.

Des de Farmàcia Solsona volem ajudar-te a combatre el mal alè bucal amb una sèrie de consells, que esperem que siguin de gran utilitat:

  • Mantenir una correcta higiene de les dents i genives, utilitzant un raspall adequat i raspallant les dents després de cada menjada, també és important mantenir nets els espais entre les dents, utilitzant un fil dental o raspalls interdentals.
  • Una bona neteja de la llengua, que a vegades es passa per alt i la qual pot comportar que s’acumulin bacteris. És important una neteja diària, a la nostra farmàcia tenim netejadors específics que t’ajudaran a realitzar una neteja correcta.
  • Visitar periòdicament al dentista, que evitarà la presència de patologies bucals que puguin provocar-nos el mal alè. “Mantenir les càries lluny és una garantia de salut bucal”.
  • Utilitzar un producte adequat per combatre el mal alè, que redueixi la presència de bacteris a la teva boca. Hi ha productes específics, pasta de dents perfectes per la neteja diària, col·lutoris… aquests productes principalment contenen triclosan, clorhexidina, hexetidina…
  • Esprais contra el mal alè que pots trobar a la meva farmàcia, són d’efecte immediat, combaten el mal alè amb substàncies com la menta, eucaliptus

Esperem que els nostres consells t’hagin sigut d’ajuda, et convidem a comentar i compartir aquest post si t’ha agradat.

Gràcies a tots per llegir-nos i fins una altra!