Hola de nou amics,

Ja som de ple a la primavera i la sang altera!

Hi ha persones que a la primavera el seu estat anímic puja, com la temperatura, se senten alegres, amb ganes de sortir, passejar i fer exercici a l’aire lliure per gaudir de l’ambient primaveral.

Però també hi ha persones per les quals la primavera representa, cansament pel canvi horari, falta d’energia, irritabilitat i si pateixen algun tipus d’al·lèrgia com el pol·len, els agreuja el seu estat anímic.

D’aquest estat anímic se’n diu “Astènia Primaveral”

Per això, avui us deixem uns consells per millorar el vostre estat i que pugueu gaudir de ple de la primavera.

En primer lloc ens hem d’adaptar al canvi d’horari. Sobretot en els horaris de dormir (per descansar el suficient).

Fer exercici físic moderat, ens ajudarà a accelerar el procés d’adaptació i ens alleugerarà de l’estrès, millorarà la concentració i repercutirà positivament en el descans nocturn.

Aprofitant l’època, podem afegir a la nostra dieta, fruita i verdura de temporada:

Plàtans: a la seva aportació d’energia se li uneixen als beneficis del triptòfan, aminoàcid que funciona com un antidepressiu natural, gràcies al fet que afavoreix la producció de serotonina. A més, aporta potassi, fibra i minerals.

Verdura de fulla verda: són essencials per recuperar la vitalitat gràcies a l’àcid fòlic i, de la mateixa manera, la seva absència dóna lloc a feblesa, fatiga i irritabilitat.

Mantenir una correcta hidratació és molt important, ja que amb la pujada de les temperatures el nostre organisme perd sals minerals, se sua més, i necessitem aportar líquids al nostre cos.

Prendre complements vitamínics, els quals estiguin compostos de Gelea Reial, Ginseng, entre d’altres. Ens aportaran un extra d’energia.

Esperem que aquests consells us siguin d’utilitat en vers a l’astènia primaveral. Si us decidiu a prendre complements vitamínics, nosaltres us podem informar dels que poden ser més adients per cadascú.

Gràcies per continuar llegint-nos, i fins al proper article!