Qui som

El nostre equip

La història de la nostra farmàcia comença l’any 1966 quan la Sra. Roser Fígols Porta adquireix la titularitat de la farmàcia, ubicada aleshores en un indret diferent de l’actual. L’any 1973 ens traslladem a la actual ubicació, on la farmàcia es fa més gran i disposem de més espai per atendre les necessitats de salut dels nostres clients. L’any 2007 canvia la titularitat en favor de Roser Solsona Fígols, filla de l’anterior titular. Aquest mateix any, per una qüestió legislativa, també ens veiem obligats a canviar el nom de la farmàcia, que passa a anomenar-se Farmàcia Solsona Fígols.

 

Al llarg del temps, a la Farmàcia Solsona Fígols hem acumulat una àmplia experiència atenent les necessitats farmacològiques de la nostra clientela, proporcionant-los una òptima dedicació personal, així com un tracte proper, basat en el consell i la solució de problemes, claus fonamentals de la nostra filosofia. Treballem per innovar i millorar els nostres serveis.

 

Volem que la nostra farmàcia sigui un autèntic espai de salut, on la novetat i la innovació combinin a la perfecció amb les nostres virtuts: excel·lent atenció farmacèutica, amb un tracte personalitzat, càlid i professional. Creiem que l’equip humà que formen els nostres professionals és el pilar del nostre servei: treball en grup, formació continuada i passió i dedicació per la nostra feina.