Hola de nou, amigues!

Avui al blog us parlarem sobre una part de la rutina diària de cada persona: la rutina facial. Dependrà de la importància que cada persona li doni a aquest procés.

“La veritat és que és un hàbit molt important per assegurar una bona salut de la nostra pell.”

Com i quan ho hem de fer?

Sempre ens sorgeixen molts dubtes durant el procés: com fer-ho, quan fer-ho, amb quins productes, segons la meva pell… i des de la farmàcia Solsona tractarem de respondre a tots aquests dubtes.

  • Desmaquillar, si s’escau, i realitzar una neteja de les impureses de la nostra pell: desmaquillar és un pas importantíssim i imprescindible a la rutina facial. Ens farà mandra alguns dies, però deixar el maquillatge a la nostra pell o a les nostres pestanyes només ens portarà problemes.

Depenent de la tipologia que triem, haurem de netejar després l’excés de desmaquillant amb aigua. El que sempre heu de fer és realitzar la neteja amb cura i no oblidar-vos de cap part de la cara.

  • Preparar la pell: És molt recomanable utilitzar productes facials que ens permetran una activació positiva de la nostra pell. A través d’aquests productes amb diferents principis actius que poden potenciar l’autodefensa de la pell i prevenir diferents efectes, com per exemple l’envelliment.
  • Contorn d’ulls: un altre imprescindible, ja que la pell del contorn dels ulls és més fina i delicada, per tant és molt fàcil que el cansament, el sol o el pas dels anys s’aprofitin d’ella i es marquin molt més els signes d’expressió.
  • Hidratar: l’últim pas imprescindible és la hidratació de la pell. Dependrà de la nostra edat i de la preferència que tinguem pel format triarem una crema o una altra, tot i que haurem de tenir en compte les característiques de la nostra pell per triar la més adequada.

A banda de tots aquests passos, haurem d’utilitzar diferents tractaments depenent de com evolucioni la nostra pell i dels símptomes que presenti.

És molt important que cadascú de nosaltres, durant els passos anteriors, analitzem com es troba la nostra pell i actuem d’acord el que la pell ens està comunicant. Serà el cas d’utilitzar exfoliants o cremes més hidratants de les que estem utilitzant normalment.

Teniu més dubtes? Necessiteu consell personalitzat?

No dubteu en apropar-vos a la nostra farmàcia i tot l’equip de Farmàcia Solsona estarem encantats d’informar-vos i aconsellar-vos quin tractament va millor amb el vostre tipus de pell.