No seria genial si tots poguéssim tenir una bellesa natural?

Encara que podem pensar que necessitem invertir molts diners per potenciar la nostra bellesa, no és necessàriament una obligació.

És cert que hi ha molts tractaments que ofereixen nombrosos beneficis per a la pell, i a Farmàcia Solsona sempre t’assessorarem per a oferir-te el millor per a tú, però també hi ha petites coses que podem fer al nostre dia a dia.

Aquí us deixem 6 consells per potenciar la bellesa natural:

Enamorar-se. (Ho sabem. És més fàcil dir-ho que fer-ho. Però, si pots …) Els científics han descobert que les parelles ‘enamorades’ tenen alts nivells del neurotransmissor dopamina en els seus cervells. La dopamina està involucrada en el funcionament adequat de la pell i en una aparença saludable, ja que dóna suport a un subministrament adequat de sang a les cèl·lules en augmentar la circulació. Hola, rubor natural!

Dormir. La nit és quan la pell es regenera i es repara. Tracta d’obtenir set hores per nit amb la major freqüència possible. I fer del somni una prioritat: és una necessitat, no un luxe. I no, no pots posar-te al dia els caps de setmana.

Fer Exercici. No sols és bo per a la cintura i el cor, també és bo per a la pell. L’exercici ajuda a subministrar oxigen i nutrients a la pell i et mantindrà jove i saludable. Les persones majors de 40 anys que fan exercici regularment tenen una pell més saludable i la pell aconsegueix tenir una composició més pròxima a la dels joves de 20 a 30 anys.

Calmar-se. L’estrès allibera hormones com el cortisol que poden exacerbar l’acne i els grans. Prengui petits descansos durant el dia per a caminar o conversar amb amics. Les activitats relaxants fan que el seu cervell deixi de produir cortisol, un dels grans culpables.

Entretancar els ulls. Entretancar els ulls pot accentuar i produir les conegudes potes de gall. Utilitza ulleres de sol fins i tot quan fa fred i està ennuvolat, ja que els raigs UVA, els responsables de l’envelliment de la pell, sempre penetren fins arribar a la nostra pell.

Menjar bé. El que aporta menjar bé s’ha convertit en un tema molt complex, i no ens explaiarem en aquest article, però no crec que cap de nosaltres pugui discutir que és una bona idea menjar fruita i verdura habitualment. Ens hidrataran de forma natural i ens aportaran vitamines i minerals important per la fermesa i elasticitat de la nostra pell.

Esperem que seguiu aquests consells tan sencills!.

A Farmàcia Solsona t’aconsellarem per a aconseguir una pell millor i més sana.

T’esperem!!