Benvinguts al nostre bloc amics,

Arriba l’estiu i comencem a sortir més de casa, a passejar, a les terrasses, a exposar-nos més al sol diàriament i a una sèrie factors que poden afectar a la nostra pell.

Hem volgut escriure aquest post per evitar que aquests factors ens perjudiquin i puguem lluir una pell radiant aquest estiu.

El més important en aquesta època de l’any es sense dubte una  protecció solar adequada. Es la base per evitar problemes futurs. El sol es molt beneficiós però pot convertir-se en un gran enemic de la nostra pell.

En la nostra farmàcia podràs trobar un assessorament totalment personalitzat per evitar els excessos nocius del sol.

Consells per cuidar la teva pell:

1-El primer consell es imprescindible per mantenir la pell sana i perfecta aquest estiu es la neteja.

No ens cansem de recordar-vos que la neteja es la base per mantenir una pell neta i preparada per als tractaments que  necessiti .

2-Exfolició per al rostre.

3-Hidratació profunda amb una crema adequada al teu tipus de pell. A l’estiu sovint es fan anar textures més fluides encara que igualment eficaces.

4.Protecció solar total, es molt important l’ús de protector solar per evitar l’envelliment prematur de la pell.

Per un correcte us , el millor es utilitzar el protector solar una vegada t’hagis aplicat la teva crema hidratant i aquesta s’hagi absorbit del tot.

5.Complements Vitamínics específics per aquesta temporada del any. Aquests complements aporten vitamines necessàries per la teva pell, afavorint un bon bronzejat i sobre tot tenen una acció antioxidant perfecta per l’estiu.

6.Tinguis cura dels teu llavis, protegint-los del sol amb una barra labial que tingui protector solar. Els llavis son una zona sensible als canvis d’estació.

7.Beure la quantitat recomanada de líquids per mantenir una bona hidratació.

“Aquest estiu llueix una pell espectacular i gaudeix a l’aire lliure de forma segura.”

Gràcies per llegir-nos i bon estiu!